avatar

AB Academy

  • Feb 15, 2024
2 months ago|

Un vis european la un test distanță

Roller coaster-ul emoțional al obținerii certificatului IELTS Academic pentru asistenții sociali din UK

Visul de a lucra ca asistent social în Marea Britanie a devenit brusc un roller coaster emoțional pentru mulți candidați. Condițiile de înregistrare la Social Work England (NWE) s-au schimbat pe ultima suta de metri, impunând un certificat IELTS Academic cu minim 7 overall.
Pentru mulți asistenți sociali care foloseau deja limba engleză fluent, in tarile de unde provin, vestea a fost un șoc. Au încercat să obțină nota necesară pe cont propriu, dar s-au trezit prinși într-un carusel de teste scumpe, picate săptămânal, în timp ce ofertele de la angajatorii din UK se apropiau de termenul limită.
Aici intervine Andreea Berkhout Academy. Sa transformi notele de 5 sau 5,5 overall, în 7 este o
provocare enormă: notele mari la IELTS Academic sunt dificil de obținut, chiar fără un termen limită strâns. Proiectul acesta implică muncă zi și noapte, lupta cu probleme tehnice , caderi zilnice ale retelelor electrice in Africa de Sud, de unde studiaza multi dintre studentii nostri in acest proiect, prabusirea semnalului de internet in mijlocul explicarii strategiilor, și atatea emoții intense…
Dar satisfacția este pe măsură, când notele la mock tests cresc, eseurile si graficele prind contur, iar Readingul si Listeningul devin inteligibile, in timp ce Speakingul cu follow-up questions isi arata importanta in examen.
Ruth este prima studentă din proiect care a dat IELTS Academic si a si primit rezultatele testului. Visul ei de a ajunge în Europa se transforma în realitate. Cu sprijinul local si international al familiei, recrutorilor, al angajatorului și al familiei Andreea Berkhout Academy, Ruth va lăsa în urmă o lume și va îmbrățișa una nouă, unde va pune in practica ceea ce a invatat acasa, in Durban, Kwa-Zu Natal: bunatatea si ajutorul dat semenilor.
Viitorul se deschide pentru Ruth, iar Academia Andreea Berkhout se mândrește cu succesul ei. Felicitări, Ruth! Felicitări și echipei mele minunate! Sunteți tot ce îmi pot dori!
Share us