avatar

AB Academy

  • Apr 21, 2023
1 year ago|

Alina, IELTS Academic, Registered Nurse

Cu un an in urma, Alina intra la cursurile Andreea Berkhout Academy hotarata sa se pregateasca pentru un scor frumos in IELTS Academic si sa plece direct inregistrata ca Asistent Medical in Mare Britanie. Cum viata nu ne ofera intotdeauna solutii directe, Alina a trebuit sa ia o pauza de cateva luni de la cursuri si sa inceapa sa lucreze ca Support Worker in UK.
 
In aceasta primavara, am avut bucuria sa o avem pe Alina din nou la cursurile IELTS Academic, iar progresul ei a fost uimitor. Si-a impus o disciplina de otel si a reusit sa participe la toate lectiile, inclusiv cele optionale, sa trimita temele rezolvate la timp, cat si sa rezolve subiecte suplimentare de IELTS.
 
Astazi, Alina incepe inscrierea la NMC, folosindu-se de un clubbing excelent. Felicitari, draga noastra, pentru munca depusa si rezultatele obtinute la IELTS!
 
Dragii mei, amintiti-va ca, pentru a va pregati pentru examene și a primi consiliere in cariera, este crucial sa cautati numai profesionisti acreditati si cu un nivel ridicat de profesionalism ❤!
Share us