avatar

AB Academy

  • Apr 13, 2023
1 year ago|

Dragi candidati la examenul IELTS,

ALERTA: Candidatii IELTS sunt abordati de escroci care pretind ca sunt creatori de subiecte, examinatori si evaluatori oficiali!

Dragi candidati la examenul IELTS,

Politica British Council in ceea ce priveste organizarea si evaluarea candidatilor la examenele IELTS Academic si IELTS General este extrem de stricta. Niciodata British Council NU va avea in echipa de examinatori sau de evaluatori persoane vizibile in spatiul public. Miza este prea mare pentru cel mai popular test international de limba engleza pentru a asocia vreodata numele IELTS cu persoane dubioase care pretind sa aiba la indemana subiecte de examen sau acces la corectarea subiectelor. Atat folosirea certificarilor si calificarilor  false de catre aceste persoane, cat si incercarea candidatilor de a frauda testele sunt FAPTE PENALE. In cazul in care sunteti abordati sau vedeti postari in mass media ale unor astfel de persoane, raportati-le prin email la ielts.security@britishcouncil.org.

 

Informati-va din surse oficiale, nu le dati ocazia escrocilor sa profite de pe urma voastra! In cazul in care sunteti tentati de astfel de persoane, 

Andreea Berkhout Academy

Share us