avatar

AB Academy

  • Jun 07, 2023
10 months ago|

Oana, Registered Nurse, Portsmouth Hospitals University NHS Trust

De exact un an de zile, Oana noastra lucreaza ca Registered Nurse band 5 in E7 (Respiratory Department), in Portshmouth Hospitals University NHS Trust. Pe cand o pregateam pentru OET la Andreea Berkhout Academy, nici nu ne gandeam ca Oana va alege ingrijirea bolnavilor cu probleme respiratorii acute si cronice, de la pneumonii pana la pneumotorax, si ca isi va concentra cariera pe afectiunile pulmonare.

Oana se bucura de sprijinul unei echipe pe care o defineste drept 'foarte faina', cu un manager 'de top'. 
'- Teacher, intr-un shift de 12 ore, timpul zboara cand ai colegi super faini!'
Asistenta noastra frumoasa si inimoasa are si un sfat pentru colegii ei incepatori: 'Fiti curajosi si cereti mereu ajutorul! Aveti rabdare cu voi insiva pentru ca la inceput totul e greu 🤗. Si, tineti minte: nu-i nicio rusine sa spui ca nu stii sau nu poti!'
Oana a aplicat si pentru pozitia de Practice Assessor ca sa poata deveni mentor pentru studenti si pentru personalul nou intrat pe sectie. Si mai are in plan ceva tare frumos, dar o sa il divulg atunci cand se va indeplini. Pana atunci, va imbratisam si va uram mult succes!

Si nu uitati: pentru a obține rezultate de top din eforturile voastre, este esențial să colaborați cu profesioniști acreditați!

Share us