avatar

AB Academy

  • May 07, 2024
1 week ago|

Teodora, PIN, Registered Nurse

Din momentul începerii cursurilor până la venirea PIN-ului Teodorei au trecut exact 9 luni de zile, la capătul cărora Teodora a primit statutul de Registered Nurse in the United Kingdom (șase luni de studii cu Andreea Berkhout Academy până la examen și trei luni pentru înregistrarea la NMC). După ce ne-au venit rezultatele OET, Teodora a trebuit să încarce pe site-ul NMC diploma de studii, certificatul OAMMR, rezultatele examenului OET, adeverința de la medicul de familie, cazierul.
După ce toate acestea au fost verificate, Teodora fost chemată la programarea fizică, de ID check. Între verificarea fizică a actelor și obținerea PIN-ului, au trecut exact 20 de zile. ‘Astea 20 de zile mie personal mi s-au părut a fi chiar mai amăgitoare decât cele 4 săptămâni de așteptare a rezultatelor OET, deoarece mă tot gândeam ,Dacă ceva nu e bine cu aplicația?!’, Dacă nu am făcut ceva bine?’ ,Dacă trebuia să fac altfel?’’
În cele 20 de zile Teodora și-a deschis zilnic contul de NMC online, ca să-și verifice statusul. În dimineața celei de-a 20-a zi, Teodora a hotărât să se și tundă, pentru că trecuse deja un an și jumătate de când o făcuse ultima oară. Tunsoarea nu i-a ieșit chiar așa cum s-a așteptat, iar când a și ajuns acasă și a deschis mail-ul cu “application successful”, Teo a izbucnit direct în plâns: “Acum nici nu mai știu dacă plângeam că în sfârșit,după atâta așteptare am pin-ul,sau pentru că tunsoarea mea era atât de urâtă😁. A fost o bucurie imensă să știu că, după atâta muncă, în sfârșit se văd și roadele!”.
Pentru momentele acestea trăim noi, profesorii. Pentru lacrimile de bucurie, pentru viața nouă care se deschide în fata copiilor noștri. Fie că vă trebuie IELTS sau OET, limba franceză, neerlandeză, sau germană, Andreea Berkhout Academy este aici ca să vă sprijine la orice pas, către împlinirea visurilor voastre. Fapte, nu vorbe🤗!
Share us