avatar

AB Academy

  • Apr 01, 2024
1 lună în urmă|

Contestatie la IELTS Academic Writing rezolvata intr-o zi

IELTS Academic vs. OET: Dificultate, previzibilitate și contestații
Dificultate:
Ambele examene, IELTS Academic și OET, au un grad de dificultate similar.
OET este mai relevant pentru medicii, asistenții, farmaciștii și dentiștii, deoarece conține limbaj medical specific.
IELTS Academic este mai previzibil în privința rezultatelor, având un grad de dificultate constant de la un examen la altul. OET încă are de lucrat la acest aspect.
Contestații:
La Andreea Berkhout Academy, nu încurajăm frecvent contestațiile la IELTS Academic, deoarece știm că, în majoritatea cazurilor, reprezintă o pierdere de timp și bani.
Există totuși anumite situații în care recomandăm studenților noștri să solicite o recorectare, deoarece suntem convinși că, indiferent de nivelul de stres din ziua examenului, riscul de a primi o notă mai mică decât cea estimată de noi este extrem de mic.
Exemplul Loredanei:
Loredana a obținut scoruri bune la Listening, Reading și Speaking, dar a primit 6 la Writing, o notă insuficientă conform cerințelor NMC (Colegiul Asistentilor Medicali și al Moaselor din Marea Britanie).
Am solicitat o recorectare a probei de Writing, care a durat doar o zi, iar nota Loredanei a fost schimbată din 6 în 6.5.
Această creștere de 0.5 puncte a evitat Loredanei pierderea timpului, energiei, stresului și a banilor suplimentari.
Concluzie:
Dacă sunteți ghidați de mentori experimentați în examene internationale, precum Andreea Berkhout Academy, nu ezitați să solicitați o recorectare a probelor de Writing sau Speaking, având în vedere posibilitatea subiectivismului în notare.
Pachete IELTS Academic:
Găsiți pachetele noastre de pregătire pentru IELTS Academic aici: https://shorturl.at/fmUY5
Vă așteptăm cu drag la cursuri! Mult succes tuturor!
Distribuie pe