avatar

AB Academy

  • Nov 03, 2023
5 luni în urmă|

Darius, IELTS Academic for University

Fotbalist cu 8.5 la IELTS Academic? Da, da, se poate! Unde? La noi, la Andreea Berkhout Academy, bineinteles! 🤗 Darius al nostru este elev in ultimul an la Colegiul Tehnic Feroviar ‘Mihai I’, la profilul sportiv, iar una dintre cele mai potrivite universitati la care sa isi continue studiile in domeniul sportiv este cea din Barcelona. Darius a studiat la Andreea Berkhout Academy ca sa poata obtine rezultate excelente, necesare inscrierii la facultate. Cu ocazia aceasta, nu numai ca ne-a dat un exemplu concret de performanta sub presiune, dar am si putut afla o multime de lucruri noi despre antrenamentele si meciurile de fotbal. Sa-ti fie cel mai frica de Speaking si, totusi, sa obtii 8 din maxim 9 la un examen atat de pretentios cum este IELTS-ul, asta inseamna sa fii dedicat visului tau! Stim acum, cu siguranta, ca Darius va excela si in domeniul managementului sportiv, asa cum isi doreste.
Dragii nostri, doriti sa va indepliniti visul de a studia in strainatate? Andreea Berkhout Academy este locul perfect pentru pregătirea pentru examenul IELTS. Andreea Berkhout Academy este alături de tine în fiecare pas al drumului, asigurându-se că vei avea toate resursele și sprijinul necesare pentru a reuși ❤️
Dragii noștri, nu uitați: pentru a obține rezultate de top din eforturile voastre, este esențial să colaborați cu profesioniști în educație, pasionați și responsabili!
Distribuie pe