avatar

AB Academy

  • Jun 19, 2024
3 months ago|

Andreea, OET Nursing

Pasionată dintotdeauna de Anatomie și de Nursing, Andreea noastră este asistent medical generalist și a susținut examenul OET pentru a se putea înregistra și lucra, cu acte în regulă, în Marea Britanie. Cea mai dificilă parte a examenului i s-a părut, inițial, Reading-ul, însă, în timpul examenului, cea care a pus-o in dificultate a fost Writing-ul, iar partea care i-a dat cele mai mari emoții a fost Listening, din cauza efectului acustic.
Tot ce își dorește Andreea în acest moment este să își obțină cât mai repede PIN-ul, înregistrarea la NMC. Întrebată care sunt elementele care garantează succesul, Andreea crede că examenele se trec ușor prin multă practică și încredere în sine.
Felicitări, Andreiuța! Andreea Berkhout Academy, singura școală românească acreditată de OET Australia vă așteaptă cu drag la cursurile specializate: https://andreeaberkhout.com/en/oet
Dragii mei, pentru a obține rezultate de top din eforturile voastre, este esențial să colaborați cu profesioniști în educație, pasionați și responsabili!

Share us