avatar

AB Academy

  • Nov 24, 2022
1 year ago|

Genoveva a renuntat. Si la examene, si la planul de a deveni asistenta medicala in UK.

Genoveva a renuntat. Si la examene, si la planul de a deveni asistenta medicala in UK. In luna februarie, prinsa sub tavalugul unor probleme care pareau imposibil de depasit, Geno mi-a spus: “Trebuie sa ma las pe mine si sa am grija de familie”. I-am acceptat in liniste si cu durere in suflet decizia, pentru ca am trecut prin asta, cum probabil ati trecut si voi. Sunt momente in viata in care te simti imobilizat de greutati.
Din februarie pana in noiembrie 15, Geno nu a mai deschis niciun material de OET. Si-a amintit, mirata, ca s-a inscris la test abia cand i-au trimis reminder ca in cateva zile trebuie sa se prezinte la centrul de examinare. S-a dus un pic cu lehamite, ca sa nu ramana nebifat examenul….
Azi-noapte au venit rezultatele, pe care Geno nu le-a deschis decat tarziu, in cursul diminetii. Si aici vine o surpriza cum nici eu nu am visat, dupa mai mult de 20 de ani de examene cu studentii: dupa aproape un an! de pauza, Geno a luat scorurile necesare inscrierii la NMC! Nu prea imi gasesc cuvintele ca sa ii spun cat de mandra sunt de ea! Si de echipa noastra, momentele astea sunt cea mai cea rasplata pe care o putem primi!
Problemele care pareau nerezolvabile s-au rezolvat. OET este acum luat, iar Geno isi reconsidera decizia, mergem inapoi la asistenta medicala, ar fi pacat de toate eforturile din trecutul nostru comun. Si de calitatile ei de om bland, bun, empatic si cu bun simt, asa cum trebuie sa fie orice asistent medical. Multa iubire iti trimitem, Geno, sa inceapa o noua viata! #oet #andreeaberkhoutacademy #nursing #abacademy
Share us