avatar

AB Academy

  • May 10, 2024
5 months ago|

Luca, FCE

Luca al nostru este elev pe clasa a VII-a la Școala Principesa Margareta din București și dorește să devina, în viitor, student fie la Medicină, fie la Academia de Poliție.
Luca studiază limbile engleză și franceză la Andreea Berkhout Academy. De curând, a susținut FCE (Cambridge B2 First), examen destinat în general elevilor de liceu și cu care se pot echivala competențele lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. Și nu a fost nicio surpriză pentru noi că Luca a obținut deja nivelul B2!
‘La pregătire, cea mai ușoară mi s-a părut partea de Listening, iar, în cadrul examenului propriu-zis, cel mai ușor mi s-a părut la Speaking. Am avut parte de profesori foarte buni la Andreea Berkhout Academy, care m-a ajutat mult și mi-au explicat unde erau lipsurile mele. Aș îndruma și alti copii să studieze la această Academie, deoarece sigur vor avea rezultatele dorite.’
Vă așteptam cu drag la lecțiile pregătitoare de Cambridge, IELTS Academic, DELF, DALF, Goethe și DELE! Nu uitați: pentru a obține rezultate de top din eforturile voastre, este esențial să colaborați cu profesioniști în educație, pasionați și responsabili!
Andreea Berkhout Academy - partener oficial examinari Cambridge
Share us