avatar

AB Academy

  • Jul 25, 2023
9 months ago|

Oana, Registered Nurse, OET

Iubitoare, loiala si gata sa se sacrifice in orice secunda pentru cei dragi. Este Oana noastra, care pana nu demult se intreba daca nu cumva este mai bine sa renunte la UK si sa se intoarca acasa in Romania. Cum calea cea mai usoara nu este aleasa intotdeauna de oamenii ambitiosi, Oana si-a reconsiderat pozitia si a trecut la invatat pentru examenul OET, care sa ii permina inregistrarea ca asistent in Marea Britanie. Stiti deja ca OET-ul nu este floare la ureche, cum nu sunt floare la ureche nici eforturile care trebuie depuse pentru obtinerea rezultatelor necesare. Avand in vedere scorurile pe care le-am primit astazi, suntem convinse ca Oana nu regreta alegerea facuta, iar sistemul medical care o adopta are numai si numai de castigat.
Draga Oana, ne va fi dor de zambetul tau, dragalasenia ta si de seriozitatea cu care ai indeplinit absolut toate task-urile. Te iubim si vom fi alaturi de tine intotdedauna!

Nu uitați, pentru a obține rezultate de top din eforturile voastre, este esențial să colaborați cu profesioniști în educație, pasionați și responsabili!

Share us