avatar

AB Academy

  • Mar 16, 2024
1 month ago|

Teodora, Registered Nurse, OET



Când a văzut email-ul din Australia cu rezultatele de la OET, Teodora noastră a înlemnit. Hai, te pregătești să dai examenul, dar nimeni nu te pregătește pentru emoția deschiderii rezultatelor.
De frică să nu fi picat, Teo s-a oprit direct în bucătărie, fară a citi conținutul mail-ului. Și-a prăjit ouă, a tăiat niște roșii, a mâncat tot din farfurie și a și spălat vasele după aceea. Abia după vreo oră și-a făcut curaj să vadă notele obținute la OET și să constate că rezultatele ei sunt foarte bune!
Vâlceanca noastră este aproape de finalizarea înscrierii în Colegiul Asistenților și Moașelor din Marea Britanie (NMC), pentru care am și pregătit-o. Pe 4 aprilie este programată pentru verificarea fizică a documentelor depuse pe site-ul NMC.
Pe lângă PIN, aștept cu nerăbdare și momentul când Teodora va face primul test de sarcină, pentru că sunt curioasă cât va mânca înainte să se uite la rezultat.
Lăsând gluma deoparte, îi urăm Teodorei ‘Bine ai venit!’ în marea familie a asistenților medicali români din Marea Britanie. Iar vouă, dragi cititori, vă dorim scoruri la fel de bune că ale lui Teo și... un frigider gol în ziua primirii rezultatelor!
Share us